Hovedretter

Oppdalstunets lammefilet kr. 335,-
Rotgrønnsaker, grillgrønnsaker, tyttebærpære og ovnsbakte poteter.
Allergener: Gluten, hvete, soya, selleri.

Madam Levangers livrett kr. 275,-
Grillet kyllingfilet, risotto, grillgrønnsaker og rømmesaus.
Allergener: Nøtter, melk, egg.

Sverresborgbiffen kr. 325,-
Indrefilet (180 gr.), marinerte soltørkede tomater, rotgrønnsaker, stekte småpoteter og bearnaise.
Allergener: Egg, melk, selleri.

Trøndersk biffsnadder kr. 275,-
Tradisjonelt tilbehør og stekte småpoteter.
Allergener: Gluten, egg, melk, selleri.

Urtehagens vegetarburger kr. 195,-
Stekte småpoteter, grillgrønsaker og bearnaise.
Allergener: Gluten, egg, melk, selleri, sennep.

Nattmannens hamburger kr. 195.-
Stekte småpoteter, grillgrønnsaker og bearnaise.
Allergener: ​Gluten egg, melk, selleri, sennep.

Ovnsbakt kveite kr. 285,-
Grillgrønnsaker, rørosrømme og bakte småpoteter.
Allergener: Fisk, melk.

Bråttsjøtallerken kr. 275,-
Speket matjesildfilet, rødløk, rødbeter, Rørosrømme, kokte poteter og flatbrød.
Allergener: Gluten, fisk, melk.