Hovedretter

Bråttsjøtallerken kr. 249,-
Speket matjesildfilet, rødløk, rødbeter, Rørosrømme, kokte poteter og flatbrød.
Allergener: Gluten, fisk, melk.

Ovnsbakt ørretfilet fra Frøya kr. 275,-
Agurksalat, gulrot, Rørosrømme og kokte poteter.
Allergener: Fisk, melk, selleri.

Oppdaltunets lammefilet kr. 310,-
Rotgrønnsaker, amandinepotet og rødvinssaus. 
Allergener: Gluten, sulfitt.                                                         

Sverresborgbiffen kr. 299,-

Indrefilet (180 gr.), marinerte cherrytomater, rotgrønnsaker, amandinepotet og bearnaise.  
Allergener: Egg, melk, selleri.

Hjemmelagde kjøttkaker kr. 185,-
Nyrørte tyttebær og ertestuing. Brun saus og kokte poteter. 
Allergener: Gluten, melk.