Hovedretter

Bråttsjøtallerken kr. 275,-
Speket matjesildfilet, rødløk, rødbeter, Rørosrømme, kokte poteter og flatbrød.
Allergener: Gluten, fisk, melk.

Sverresborg biffen kr. 320,-
Indrefilet (180 gr.), marinerte soltørkede tomater, rotgrønnsaker, stekte småpoteter og bearnaise.
Allergener: Egg, melk, selleri.

Ovnsbakt kveite kr. 285,-
Grillgrønnsaker, rørosrømme og bakte småpoteter.
Allergener: Fisk, melk.

Hjemmelagde kjøttkaker kr. 195,-
Nyrørte tyttebær, ertestuing og kokte poteter.
Allergener: Gluten, melk.

Urtehagens vegetarburger kr. 195,-
Stekte småpoteter, grillgrønsaker og bearnaise.
Allergener: Gluten, egg, melk, selleri, sennep.

Nattmannens hamburger kr. 195.-
Stekte småpoteter, grillgrønnsaker og bearnaise.
Allergener: ​Gluten egg, melk, selleri, sennep.

Fergemannens kremede fiskesuppe kr. 175,-
Serveres med brød smør.
Allergener: Hvete, skalldyr, fisk, melk.

Taverns sommersalat kr. 175,-
Frisk salat med strimlet spekeskinke, rødløsaute, pepperlaks og tomat. 
Allergener: hvete, fisk, sulfitt

Oppdalstunets lammefilet kr. 330,- 
Smørdampet rosenkål og gulrot, fløtegratinerte poteter og rosmarinsaus 
Allergener: hvete, melk, sulfitt