Julemenyens hovedretter

Dagens husmannskost serveres fra kl. 15.00 - 18.00. Klubb på tirsdag, dagens fisk på onsdag, saltkjøtt og erteruppe på torsdag, kjøtt i mørket på fredag og kjøttsuppe på lørdag.

Fergemannens kremet fiskesuppe kr. 164,-
Med grønnsaker, fisk, skalldyr og brød.
Allergener: Skalldyr, fisk, melk.       

Bråttsjøtallerken kr. 249,-
Med rødløk, rødbeter og varme poteter.   
Allergener: Fisk, melk.   

Kong Sverres rømmegrøt kr. 149,-
Laget på tradisjonelt vis. Serveres med rød saft.   
Allergener: Gluten, melk.  

Pannekaker 5 stk, kr. 165,-
Pannekaker med blåbærsyltetøy og bacon.  
Allergener: Gluten, egg, melk.    

Nattmannens hamburger kr. 185,-

Stekte småpoteter, grillgrønnsaker og bearnaise.
Allergener: Gluten, egg, selleri, sennep.

Urtehagens vegetarburger kr. 185,-
Stekte småpoteter, grillgrønnsaker og bearnaise. 
Allergener: Gluten, egg, selleri, sennep.