Meny 1
Fergemannenskremede fiskesuppe.
Allergener: Gluten, skalldyr, fisk, melk.
Baglernes helstekte indrefilet.
Grillgrønnsaker og bakte cherrytomater, amandinepoteter og rødvinssaus.
Allergener: Selleri, sulfitt.
Sjokoladesymfoni.
Vaniljeis og bringebærcoulis
Allergener: Hvete, melk.
Pris pr. person kr. 650,-.
Minimum 10 personer.
Meny 2
Skogvokterens soppsuppe.
Sprøstekte baconterninger.
Ilabekkens laksefilet.
Grillet laksefilet, rotgrønnsaker, rømmesaus og saltbakte poteter.
Allergener: Fisk, melk.
Taverns trofaste karamellpudding.
Karamellsaus.
Allergener: Egg, melk.
Pris pr. person kr. 619,-
Minimum 10 personer.
Meny 3
Rekecocktail.
Brød og smør.
Allergener: Gluten, skalldyr, melk.
Oppdaltunets lammefilet.
Rotgrønnsaker, amandinepotet og rødvinssaus.
Allergener: Selleri, sulfitt.
Vaniljepanacotta.
Friske bær og bringebærcoulis.
Allergener: Melk.
Pris pr. person kr. 640,-
Minimum 10 personer.
Meny 4
Fjellsetras spekemat med Kong Sverre’s rømmegrøt
Spekeskinke, fenalår, mør, potetsalat, eggerøre og Rørosrømme.
Kokte poteter, flatbrød og smør.
Allergener: Gluten, egg, melk.
Pris per person kr. 495,-.
Minimum 10 personer.
Meny 5
Trøndertapas
Et stort utvalg av retter fra inn og utland. Her får du både varme og kalde retter. Innholdet kan variere, alt etter råvaretilgang.
Kr. 525,- per person.
Kr. 575,- per person med enkel dessertbuffet.
Minimum 20 personer.
Meny 6
Taverns hjemmelagde kjøttsuppe
Kokte poteter, flatbrød og smør.
2 ganger servering.
Allergener: Gluten, melk.
Kr. 325,- per person.
Minimum 10 personer.
Meny 7
Vertshusets biffgryte
Ris, salat, brød og smør.
Kr. 325,- per person.
Minimum 10 personer.