Søndagsmeny

Gjelder frem til 17. november.
18. november starter vi med julemenyen.

Kjøtt i mørket kr. 225,-
Nyrørte tyttebær, ertestuing, gulrot og kokte poteter.
Allergener: Gluten, hvete, melk, selleri.

Spareribstallerken kr. 225,-
Salat, BBQ-saus og ovnsbakte småpoteter.
Allergener: Selleri

Ovnsbakt kveite kr. 285,-
Grillgrønnsaker, Rørosrømme, stekte småpoteter
Allergener: Fisk, melk.

Nattmannens hamburger kr. 195,-
Stekte småpoteter, rotgrønnsaker og bearnaise.
Allergener: Gluten, hvete, egg, melk, selleri, sennep.

Hjemmelagde kjøttkaker kr. 195,-
Nyrørte tyttebær, ertestuing, gulrot, brun saus og kokte poteter.
Allergener: Gluten, hvete, melk.

Sverresborgbiffen kr. 325,-
Indrefilet (180 gr.), marinerte soltørkede tomater, rotgrønnsaker, stekte småpoteter og bearnaise.
Allergener: Egg, melk, selleri.

Barnemeny

Pannekaker kr. 99,-

Dessert

Sjokoladesymfoni kr. 99,-
Allergener: Gluten, hvete, melk.

Karamellpudding kr. 99,-
Allergener: Egg, melk.

Vaniljepanacotta kr. 99,-
Allergener: Melk.