(Foto/Photo)

Taverns julemeny

Vi ønsker velkommen til tradisjonsrik julemat og opplevelser. Julemeny for 2020 er tilgjengelig fra 13. november. Klarer du ikke vente så lenge kan du nyte lutefisk allerede fra 6. november.  

Dagens husmannskost og ribbebuffet

Tirsdag: Klubb
Onsdag: Dagens fisk 
Torsdag: Saltkjøtt

Husmannskost fra kr. 185,-
Ribbebuffet kr. 395,-

Serveres fra kl. 16.00 til 18.30 

Julebuffet kr. 495,-

Forsyn deg av vår buffet med ribbe, pinnekjøtt, medisterkake, julepølse, gårdspølse, rødkål, rotmos, samt en enkel dessertbuffe.
Serveres tirsdag til fredag kl. 19.00 til 22.00 og lørdager kl. 16.00 til 22.00. 

 (Foto/Photo)

A LA CARTE

Forretter

Fergemannens kremede fiskesuppe Kr. 115,-
Med grønnsaker, fisk, skalldyr og brød

Rakfisk Kr. 155,-
Tynne strimler av rakørret anrettet med salat. 
Serveres med rødbeter, rømme, løk og flatbrød

Julemat

Lutefisk kr. 465,-
Serveres med bacon, potet, ertestuing, sennepssaus og geitost.
Serveres 2 ganger om ønskelig.

Rakørret kr. 395,-
Strimler av rakørret. Serveres med potet, salat, rødbeter, rømme, løk og flatbrød.

Pinnekjøtt kr. 395,-
Serveres med eldhusrøkt gårdspølse, rotmos og potet.

Hovedretter

Fergemannens kremet fiskesuppe kr. 185,-
Med grønnsaker, fisk, skalldyr og brød 

Ovnsbakt kveite kr. 295,-
Grill grønnsaker, rørosrømme og poteter.

Bråttsjø tallerken kr. 275.-
Speket matjesildfilet, rødløk, rødbeter og rørosrømme. Kokte poteter og flatbrød            

Nattmannens hamburger kr. 195,-
Stekte småpoteter, grillgrønsaker og bearnaise. 

Urtehagens vegetarburger kr. 195,-
Stekte småpoteter, grillgrønsaker og bearnaise.

Barnemeny

Pannekaker kr. 80,-
Serveres med blåbærsyltetøy og sukker

Matrosens kremede fiskesuppe kr. 90,-
Med grønnsaker, fisk, skalldyr og brød

Dessert

Hjemmelaget karamellpudding kr. 99,-
Med nypisket krem og karamellsaus.

Riskrem kr. 99,-
Med rødsaus.