Ukemeny

Vi tilbyr et tradisjonelt utvalg av gode og robuste hverdagsretter.

Tirsdag
​Klubb og duppe kr. 199,-
Bacon, kålrabi og pølse.
Allergener: Gluten, melk.

Onsdag
Dagens fiskerett kr. 210,-
Varierer alt etter kokkens råvaretilgang.
Allergener: Fisk, melk, selleri.

Torsdag
Saltkjøtt, kålrabistappe og ertesuppe kr. 210,-
Kokte poteter og pølse.
Allergener: Melk.

Fredag
Krovertens livrett kr. 225,- 
Kalvesnitsel med tradisjonelt tilbehør. Kjøkkensjefen henter fram gamle retter fra Taverns historie.                                        
Allergener: Gluten, egg, melk.

Lørdag
Trøndersk biffsnadder kr. 275,-
Tradisjonelt tilbehør og stekte småpoteter.
Allergener: Egg, melk. 

Søndag
Kjøtt i mørket kr. 235,-
Nyrørte tyttebær, ertestuing, gulrot og kokte poteter.
Allergener: Gluten, hvete, melk, selleri.

Egen barnemeny.