Ukemeny

Vi tilbyr et tradisjonelt utvalg av gode og robuste hverdagsretter.

Tirsdag
​Klubb og duppe kr. 215,-
Bacon, kålrabi og pølse.
Allergener: Gluten, melk.

Onsdag
Dagens fiskerett kr. 235,-
Varierer etter kokkens råvaretilgang.
Allergener: Fisk, melk, selleri.

Torsdag
Saltkjøtt, kålrabistappe og ertesuppe kr. 245,-
Kokte poteter og pølse.
Allergener: Melk.

Fredag
Biff av inderfilet med peppersaus. Grill og rotgrønnsaker kr. 349,- 
Ovnsbakte delikatessepoteter.                                    

Lørdag

Trøndersk biffsnadder kr. 299,-

Tradisjonelt tilbehør og stekte småpoteter.
Allergener: Egg, melk. 


Søndag
Søndagsbuffet kr. 265,- / Se også søndagsmeny.

Egen barnemeny.