Ukemeny

Vi tilbyr et tradisjonelt utvalg av gode og robuste hverdagsretter.

Tirsdag​Klubb og duppe kr. 185,-
Bacon, kålrabi og pølse.
Allergener: Gluten, melk.

Onsdag
Dagens fiskerett kr. 195,-
Varierer alt etter kokkens råvaretilgang.
Allergener: Fisk, melk, selleri.

Torsdag
Saltkjøtt, kålrabistappe og ertesuppe kr. 195,-
Kokte poteter og pølse.
Allergener: Melk.

Fredag
Krovertens livrett kr. 199,- 
Kalvesnitsel med tradisjonelt tilbehør. Kjøkkensjefen henter fram gamle retter fra Tavern’s historie.                                        
Allergener: Gluten, egg, melk.

Lørdag
Lørdagsplanke, minimum 2 personer, kr. 249,- per person.
Spareribs, biff, Buffalowings, svinenakke, soppstuing, maiskrem, BBQ-saus, Bernaise, stekte småpoteter, focaccia. Serveres på fjøl.
Allergener: Skalldyr, melk.

Søndag
Ett variert utvalg av gode norske matretter.                      
Egen barnemeny.