Tirsdag
Klubb og duppe buffet kr. 185,-
Bacon, kålrabi og pølse.
Allergener: Gluten, melk.
Onsdag
Dagens fiskerett kr. 195,-
Varierer alt etter råvaretilgang.
Allergener: Fisk, melk, selleri.
Torsdag
Saltkjøtt, kålrabistappe og ertesuppe kr. 195,-
Kokte poteter og pølse.
Allergener: Melk.
Fredag
Oksesmåsteik / kjøtt i mørket kr. 195,-
Ertestuing, grønnsaker, kokte poteter og nyrørte tyttebær.
Allergener: Melk.
Lørdag
Trøndersk biffsnadder kr. 225,-
Tradisjonelt tilbehør og stekte småpoteter.
Allergener: Egg, melk, selleri.
Søndag
Søndagsbuffet kr. 225,-
Et utvalg av tradisjonelle matretter. Spareribs er selvfølgelig en del av buffeten.
Allergener: Selleri, sesamfrø.
Søndag
Barnebuffet (opptil 12 år) kr. 99,-
Eget utvalg.
Utvalget kan variere, alt etter råvaretilgang.